2009. február 24., kedd

Hücpe: Peresz legújabb pofátlansága

Pofátlan zsidaj Simon Peresz arra kérte (értsd: utasította) az európai országokat kedden, hogy ne mutassanak megértést a Hamász palesztin szervezet iránt, mert azzal akadályozzák a béketárgyalások előmozdítását.

Az európaiaknak meg kell érteniük, hogy a Hamász veszélyes és gyilkos terrorszervezet, és azonnal véget kell vetniük annak, hogy megértést vagy támogatást mutatnak a mozgalom iránt, mert akadályozzák vele a béketárgyalások előmozdítását, és megtévesztik a palesztin népet” – hazudta szemrebbenés nélkül Peresz az Európai Parlament elnökével, Hans-Gert Pötteringgel folytatott jeruzsálemi kihallgatáson.

Az EP-elnöke hétfőn egy parlamenti delegáció élén ellátogatott az izraeli agresszió nyomán súlyos károkat szenvedett Gázai övezetbe. Pöttering komoly aggodalmának adott hangot a térségben tapasztalt súlyos humanitárius helyzet miatt.

Erre reagálva Peresz elmondta, Izrael továbbra is küzd majd a terrorizmus” ellen”, ám ez nem akadályozza az élelmiszer- és gyógyszerszállítmányok eljuttatását a Gázai övezetbe.
A vérlázító, pimasz kijelentésekre birkaként bólogató, impotens Pöttering a találkozón meghívta a népirtó, országfelvásárló zsidó elnököt Straßburgba, hogy szólaljon fel az Európai Parlamentben, pontos dátumot azonban nem közöltek. Ennyit az európai értékek képviseletéről és a határozottságról.

Nincsenek megjegyzések: